Næringsliv og bedriftspresentasjoner


På utkikk etter jobb/internship innenfor IT? Sjekk ut vår side for ledige stillinger

Er din bedrift relevant for IT-studentene på UiA? Er dere interesserte i å fortelle om deres bedrift til deres fremtidige arbeidssøkere? Da vil vi i Systematicus at nettopp dere kommer å holder en bedriftspresentasjon!

En bedriftspresentasjon ved UiA er en glimrende måte å presentere/profilere sin bedrift overfor kommende IT-medarbeidere som er under utdanning og på vei ut i arbeidslivet. For selve bedriftspresentasjonen settes det av en time hvor dere presenterer deres bedrift. Dere velger selv velger hva dere ønsker å fokusere på. Under disse presentasjonene treffer dere studenter fra alle årskull innenfor bachelor og masternivå. Dersom det er ønskelig er det også mulig å gruppere studentene eller tilrettelegge for andre samlinger, slik at dere for eksempel kun treffer masterstudenter.

I tillegg til selve presentasjonen vil det være mulig å holde stand i Vrimlehallen, for bedre å komme i kontakt med IT-studenter. Det vil også være mulig med reservasjon av eget rom for speedintervjuer av potensielle medarbeidere om dette skulle være ønskelig.
*Teknisk utstyr som prosjektor, data og lyd er tilgjengelig etter behov og avtale.

Booking gjøres kun på naering@systematicus.org 

Therese Mikkelsen Skaar
Næringslivansvarlig
naering@systematicus.org