Stand på Studiestart

Universitetet i Agder Gimlemoen 13,Kristiansand

Møt oss på stand på gressplenen midt på Campus.

Bli kjent-fest

Offisermessen Kaserneveien 26,Kristiansand,Agder

Vi kickstarter fadderuken med en aldri så liten bli-kjent fest for alle faddere og fadderbarn på IT! Dette er en gyllen mulighet for nye studenter til å bli kjent med hverandre og fadderne sine. Vi gleder oss til å se dere!

PUB-GOLF med afterparty

Systematicus inviterer alle faddere og fadderbarn på IT til en kveld med PUB-GOLF etterfulgt av afterparty på Tollboden. Dette er en kveld du ikke vil gå glipp av! Hvert lag vil få utdelt en rute med ulike pub-er å være på til ulike klokkeslett. Vinnerne vil til slutt kåres på afterparty hos Tollboden. Påmeldingsskjema vil […]

Syslympiske leker

Systematicus inviterer alle faddere og fadderbarn på IT til årets syslympiske leker! Vi starter dagen med ulike sportslige aktiviteter i et par timer, før vi kickstarter de syslympiske lekene. De ulike lagene vil konkurrere mot hverandre i et bredt spekter av øvelser. Til slutt vil vinnerne kåres og premier deles ut!! Vi gleder oss!

Grilling i Bertes

Systematicus inviterer til grilling i bertesbukta! Vi stiller med grillmat (tar selvfølgelig hensyn til allergier og preferanser, så det skal være noe for de fleste) og griller! Selv må du ta med noe å drikke (vann, brus etc.), noe å sitte på og godt humør. Kan også være greit å ta med seg et pledd, […]

Fest på Tollboden

Systematicus inviterer alle IT-studenter til fest på Tollboden! Dette blir en gøy kveld, og en gyllen mulighet for nye (og gamle) studenter å bli kjent med hverandre! Vi gleder oss til å se dere!

King of Vors

Systematicus gjentar fjorårets braksuksess og inviterer herved alle IT fadderbarn og faddere til King of Vors. Styrets eminente konger og dronninger vil besøke IT folkets vorspiel, og avgjøre hvem som sitter på Vors Tronen 2022. En detaljert beskrivelse vil bli tilgjengelig for fadderne, vi gleder oss til å besøke nettopp dere, lykke til!