Nyutdannede teknologer, flere stillinger – Oslo


Vi søker nyutdannede teknologer med oppstart i 2024!

Vi ser etter deg som fullfører en høyere utdanning innen informatikk, datateknologi, kommunikasjonsteknologi eller tilsvarende. Eller kanskje du har en annen teknologisk bakgrunn, for eksempel fokusert på sikkerhet eller data og analyse, men ønsker å jobbe med koding i team? Som konsulent i Bekk får du mulighet til å jobbe med et bredt spekter av prosjekter og teknologier, med et solid og levende fagmiljø i ryggen.

På jobb for noen av Norges viktigste selskaper

I Bekk jobber vi med skreddersøm av digitale tjenester for flere av Norges aller viktigste selskap. Vi tar ofte de store og kompliserte oppdragene, og mange av løsningene vi utvikler påvirker millioner av norske brukere. Vi bistår gjennom hele prosessen fra å kartlegge behov, finne kreative muligheter og utvikle de tekniske løsningene. Dette gjør vi i tverrfaglige teams med kompetanse innenfor teknologi, interaksjonsdesign og forretningsutvikling. For teknologene innebærer arbeidet en god miks av koding, problemløsning og rådgivning overfor kundene våre.

Vi tror varige og betydningsfulle endringer gjøres av sterke og tverrfaglige team hvor det er trygt å prøve og feile. Du vil derfor aldri jobbe alene på et prosjekt, men alltid sammen med flere fra Bekk, både erfarne konsulenter og andre nyutdannede.

Tett oppfølging fra første dag

Som nyansatt i Bekk blir du godt ivaretatt. Det første året har vi et omfattende oppstartsprogram for alle nyansatte, ledet av erfarne Bekk-konsulenter. Gjennom workshoper, casearbeid og teambuilding blir du bedre kjent med hvordan vi jobber, og hvordan vi gjør hverandre bedre. Programmet kickstartes med et 2 ukers intensivt faglig og
sosialt opplegg i august, hvor vi reiser bort sammen til en idyllisk lokasjon i Norge.

Når du kommer ut på et team får du en dedikert fadder fra Bekk som vil hjelpe deg med det tekniske og alt annet du måtte lure på rundt det å være konsulent på prosjekt. I tillegg får du en dedikert personalansvarlig og en fagleder som vil hjelpe deg videre i karrieren din som konsulent.

Fordypning i fag

I Bekk ønsker vi at du skal ha frihet til å fordype deg i det du synes er aller mest spennende. Vi har en stor meny av oppdrag hos over 40 kunder i Oslo og i Trondheim og vi legger mye vekt på å finne det teamet som passer best med dine interesser. For eksempel frontend, backend, infrastruktur, sikkerhet, dataanalyse eller skyløsninger. Kanskje er du mer potet og
vil prøve ut litt av hvert? Det får du gode muligheter til hos oss.

Siden faglig utvikling er så viktig for oss, bruker vi en del av arbeidstiden på
kompetansebygging innenfor fagfelt vi selv synes er interessante. Blant faggruppene vi har i år finner du for eksempel Algoritmer & Snurrepiperier, React, Anvendt data science og maskinlæring, Funksjonell programmering, Kotlin, Sikkerhet og Robust skyarkitektur.

Søknadsfristen er 1. oktober

Søknadsfristen er 1. oktober for stillinger med oppstart i 2024. Vi ønsker så langt det lar seg gjøre å behandle alle søknadene samlet etter søknadsfristen, men har samtidig stor forståelse for at enkelte trenger tidligere avklaring. Send oss en mail og forklar situasjonen, så finner vi alltids en løsning.

Flere stillinger å velge mellom

Som leverandører av skreddersøm trenger vi både generalister og spesialister for å sette sammen sterke, tverrfaglige team. Derfor tilbyr vi flere stillinger for nyutdannede, slik at du kan velge den faglige utviklingen og retningen som passer deg best. Klikk deg inn på de forskjellige stillingene for å lære mer om hva vi ser etter!

Oslo

Har du spørsmål om stillingene eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Bekk?

Tora Seim Gunstad
Utvikler / Rekrutteringsansvarlig, Oslo
Tlf: 974 99 750
Epost: tora.gunstad@bekk.no

Bli bedre kjent med oss

Podcasten Drypp på Spotify: https://sptfy.com/drypp-fra-bekk
Fagbloggen vår: https://blogg.bekk.no
Instagram: @livetibekk

,