Sommerjobb for teknologer, flere stillinger – Oslo/Trondheim/Drammen


Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som teknolog i Bekk?

En relevant sommerjobb er gull verdt for deg som ønsker erfaring og muligheten til å sette teori i praksis. Jobb med erfarne Bekk-konsulenter på aktuelle prosjekter, lær masse og vis oss hva du kan – kanskje leder det til en jobb etter studiene!

Hvem er du?

Hvilken studiebakgrunn vi ser etter er litt avhengig av hvilken stilling du søker på, men for de fleste stillingene vil en teknologisk bakgrunn slik som datateknologi eller informatikk være relevant. Du har et ønske om å få erfaring som utvikler, sikkerhetsutvikler, data scientist eller data engineer. Interessen for teknologi og fagfeltet er en motiverende drivkraft. Kanskje
driver du på med noen spennende prosjekter på si? Fortell oss gjerne om det i søknaden, og besøk gjerne de forskjellige stillingene våre for å lære mer om hva vi ser etter for hver rolle.

Hva skal du gjøre?

Sommerjobben går over 7 uker. De første dagene blir du kurset i relevante teknologier og får en introduksjon til konsulentrollen. Resten av sommeren jobber du i team sammen med andre sommerstudenter og Bekk-konsulenter på et av våre prosjekter, der du blir fulgt opp tett av både fadder og teamleder fra Bekk.

Hver uke samles alle sommerstudentene for litt faglig og sosialt påfyll, så man blir godt kjent med de andre studentene. Vi er opptatt av at du skal trives, få god oppfølging og faglig utbytte av sommeren hos oss.

Søknadsfristen er 1. oktober

Søknadsfristen er 1. oktober for sommerjobb i 2024. Vi ønsker så langt det lar seg gjøre å behandle alle søknadene samlet etter søknadsfristen, men har samtidig stor forståelse for at enkelte trenger tidligere avklaring. Send oss en mail og forklar situasjonen, så finner vi alltids en løsning.

Flere stillinger å velge mellom

Vi har et bredt fagmiljø med mange forskjellige arbeidsoppgaver. Derfor tilbyr vi flere stillinger til sommerjobb, slik at du kan velge den faglige utviklingen og retningen som passer deg best. Klikk deg inn på de forskjellige stillingene for å lære mer om hva vi ser etter!

Oslo

Trondheim

Drammen

Har du spørsmål om stillingene eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Bekk?

Tora Seim Gunstad
Utvikler / Rekrutteringsansvarlig, Oslo
Tlf: 974 99 750
Epost: tora.gunstad@bekk.no

Øivind Fossan
Utvikler / Rekrutteringsansvarlig, Trondheim
Tlf: 454 50 349
E-post: oivind.fossan@bekk.no

Thea Svenkerud Rydjord
Utvikler / Rekrutteringsansvarlig, Drammen
Tlf: 986 41 032
Epost: thea.rydjord@bekk.no

Bli bedre kjent med oss

Fagbloggen vår: https://blogg.bekk.no
Instagram: @livetibekk

,